Kytkinpaneeli Purelux Mini Dashboard Controller, 10-30V

Helppokäyttöinen ja kätevä kytkinpaneeli, jolla voidaan ohjata neljää eri valaistusryhmää tai laitetta samasta paikasta. Soveltuu esim. pienen työkoneen tai maastoauton työ- ja varoitusvalojen hallinnointiin.
Tuotekoodi: 15739
Tulosta: Iso | Pieni
69,90 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 11,72 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 69,90 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 89,03 %.

Purelux Mini Dashboard Controller on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen kytkinpaneeli, jolla voidaan ohjata jopa neljää eri valaistusryhmää tai muuta sähkölaitetta samasta paikasta. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi pienen työkoneen, pakettiauton tai maastoauton työ- ja lisävalojen, varoitus- ja huomiovalojen tai vaikkapa majakoiden hallinnointiin suoraan ajoneuvon hytistä. Kytkinpaneeliin kytketyt valot voidaan sytyttää ja sammuttaa yksitellen, minkä lisäksi keskeltä löytyvällä kytkimellä saadaan kaikki paneelin taakse asennetut laitteet sammumaan yhtä aikaa. Toki kunkin painikkeen taakse voidaan kytkeä myös kokonaisia valaistusryhmiä, esim. kattovalot, jolloin kaikki katolla olevat valaisimet toimivat yhdellä painikkeella. Valot saadaan palamaan joko jatkuvasti (näpäyttämällä kytkintä) tai hetkellisesti (painamalla kytkintä pohjassa). Tämän ansiosta paneelia voidaan hyödyntää myös esimerkiksi useilla eri toimintatiloilla varustettujen huomiovalojen ohjaukseen siten, että yhtä kytkintä käytetään valon virtapainikkeena ja toista toimintatilan vaihtamiseen. Näin valosta saadaan kaikki ominaisuudet käyttöön ilman ylimääräisiä virityksiä, ja operoiminen käy vaivattomasti.

Kytkinpaneelin mukana toimitetaan yhteensä 18 erilaista kuvatarraa, joita käyttämällä kytkimiin voidaan merkitä eri toimintoja. Tarrojen avulla kytkimet voidaan merkitä selkeästi, eikä käyttäjän tarvitse itse muistaa, mistä painikkeesta ohjataan mitäkin valoa tai toimintoa. Kytkinpaneelissa oleva symboli loistaa taustavalon ansiosta selkeästi, joten paneelia on helppo käyttää myös pimeän aikaan. Taustavalo palaa punaisena valon/virran ollessa päällä, ja valkoisena valon ollessa kiinni. Kytkinpaneelin virrankesto on 240W @12V ja 480W @24V. Yhtä aikaa päällä olevien sähkölaitteiden teho saa olla siis yhteensä 240W (tai 480W).

Mini Dashboard Controllerin mukana toimitetaan erittäin pitävä 3M tarrakiinnike, jonka avulla kytkinpaneeli voidaan kiinnittää käytännössä mihin tahansa pintaan. Tarrakiinnikkeen lisäksi Dashboard Controller voidaan asentaa ajoneuvoon myös erillisen jalustan avulla, jolloin voidaan toteuttaa pysyvä asennus ruuvaamalla kiinnike suoraan ajoneuvoon kiinni. Kumpaakin kiinnitysmenetelää käyttämällä kytkimestä saadaan siisti osa ajoneuvon sisustaa, eikä kuljettajan tarvitse koskaan etsiä paneelia.

 

Toimitussisältö:

Kytkinpaneeli
3M tarrakiinnike
Tarra-arkki kytkimille
Teline ruuvikiinnityksellä
3 x ruuvit
Asennus- ja kytkentäohjeet

Tekniset tiedot:

Tuote: Purelux Mini Dashboard Controller
Käyttötarkoitus: 4 sähkölaitteen käyttö samasta kytkinpaneelista
Käyttöjännite: 10-30V
Tehonkesto: 240W @ 12V, 480W @ 24V
Maksimivirta: 20A
Mitat: 62 x 62 x 25 mm
Paino: 110 g
Kaapelin pituus: n. 30 cm
Mukana 18 merkintätarraa
IP-luokitus: IP20
Hyväksynnät: EMC: ECE: R10
Takuu: 24 kk

Asennusohje:

Kytkentä:

Punainen: Virta (+)
Musta: Maadoitus (-)
Sininen: Lähtö P1 (vasen yläkulma)
Punainen: Lähtö P2 (oikea yläkulma)
Vihreä: Lähtö P3 (vasen alakulma)
Valkoinen: Lähtö P4 (oikea alakulma)