SEA-DOO SPARK TRIXX 2 UP Vesijetti

Tuotekoodi: 00065NB00
Tulosta: Iso | Pieni
10590,00 €
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere

Hyvä valikoima myös jettikärryjä erikoisehdoin!

SPARK TRIXX™ on omaa luokkaansa, sillä temppuilet helposti ja taitoajo on niin hauskaa, että et haluaisi päivän päättyvän.

Spark Trixx-paketti

Leiki enemmän kuin koskaan. Kaasuta, sukella, pyöräytä, leiki helposti mahtavien ajo-ominaisuuksien ansiosta. Käsiteltävyys, joka tuo extraa bileisiin aalloilla. Tämä on helposti katseita keräävin kyyti vesillä.

Ihanan helppo

Spark Trixxin kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä mahtavan vauhdikkaan vesillä. Kompaktia Trixxiä on myös kätevä hinata melkein millä tahansa ajoneuvolla ja helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene.

Rotax 900 ACE -moottori tarjoaa 66 kW (90 hv) vauhdikasta menoa vesille. Siinä on myös Sport-tila, joka mahdollistaa erittäin herkän ohjauksen ja luokkansa parhaan suorituskyvyn.

Vahva Polytec vähentää vesijetin painoa tarjoten huippusuorituskykyä ja tehokkuutta. Vesijettiä on myös helppo kuljettaa useimmilla autoilla. Etuna vielä se, että Polytec kestää naarmuuntumista paremmin kuin lasikuitu.

Parempia temppuja, käskystäsi

Laajennettu VTS

Sea-Doon ainutlaatuisessa säädettävässä trimmijärjestelmässä on laajennettu liikealue, minkä ansiosta pystyt nostamaan keulaa korkeammalle tai upottamaan sen syvemmälle veteen. Siksi temppuilu ja taitoajo ei koskaan ole ollut näin helppoa ja hauskaa.

Ohjausta säätämällä voit mukauttaa ajokokemuksen henkilökohtaisen ajotyylisi mukaan. Erilaiset asennot tarjoavat sinulle enemmän vipuvoimaa, jotta voit helposti ohjata vesijettiä vesiolosuhteista riippumatta.

Malli
Tuotekoodi
Hinta
Malli: Lava Red / Deep Black
Tuotekoodi: 00065NB00
Hinta: 10590,00 €