KTM 890 Adventure R 2023

Kampanjatuote
KTM
KTM 890 ADVENTURE R 2023 on moottoripyörä, joka yhdistää monipuolisen seikkailukyvyn, tehokkaan suorituskyvyn ja kehittyneen tekniikan nautinnolliseen ajoelämykseen. Tämä malli on suunniteltu seikkailullisista matkoista ja maastoajosta innostuville kuljettajille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja innovatiivisia ominaisuuksia.
Tuotekoodi: F9703W7
Tulosta: Iso | Pieni
20447,74 €
21438,74 €
-5%
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
20447,74 €
Hinta nyt
20447,74 €

Voimaa moottoripyörään tarjoaa tehokas 889 cc:n moottori, joka takaa vakuuttavan suorituskyvyn niin maantiellä kuin haastavilla maasto-osuuksilla. Elektronisesti ohjattu kaasutinjärjestelmä varmistaa moottorin reaktionherkkyyden ja polttoainetaloudellisuuden, jolloin kuljettaja voi nauttia tehokkaasta moottorista ja pidemmistä ajomatkoista.

KTM 890 ADVENTURE R 2023:n kehittynyt jousitusjärjestelmä ja kestävä rakenne takaavat erinomaisen hallittavuuden erilaisissa ajo-olosuhteissa. Tämä moottoripyörä on suunniteltu tarjoamaan tasapainoisen ja vakauden tunteen sekä mukavuuden pitkillä matkoilla että haastavissa maastokohdissa.

Elektroniset ajoavustimet, kuten ABS-järjestelmä, luistonesto ja mukautuva vakionopeudensäädin, täydentävät moottoripyörän suorituskykyä ja parantavat turvallisuutta. Ajotilamoodit antavat kuljettajalle mahdollisuuden räätälöidä ajo-ominaisuudet omaan ajotyyliinsä sopiviksi.

KTM 890 ADVENTURE R 2023:ssa on moderni TFT-näyttö, joka tarjoaa selkeän ja helppolukuisen käyttöliittymän. Integroitu navigointijärjestelmä auttaa löytämään uusia reittejä ja tutkimaan tuntemattomia alueita, mikä lisää seikkailun tuntua.