Ski-doo FREERIDE 154 850 E-TEC Turbo R 154"/3.0" PowderMax X-Light with FlexEdge SHOT 2023

Kampanjatuote
Ohita kuvat
Ski-Doo
Tuotekoodi: VDPC
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
22990,00 €
24960,00 €
-8%
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)

PARASTA AJOA LUMELLA

REV Gen5 -runko

Seuraava vallankumous — REVolution. Kelkan rakenne on suunniteltu erityisesti syvän lumen ajoon. Sen inspiroiva ulkonäkö, alhaisempi paino ja tehostunut tekninen suorituskyky parantavat yleistä ajokokemusta.

850 E-TEC & 850 E-TEC TURBO

Tehokkaasti eteenpäin

Freeride saa tehonsa kahdesta valintasi mukaisesta Rotax-kakstitahtimoottorista, mukaan lukien ensimmäinen tehdasvalmisteinen turboahdettu kaksitahtimoottori. Molemmat ovat välittömästi reagoivia, ällistyttävän kiihtyviä ja saumattoman tehokkaita.

SYVEMPI YHTEYS

10,25 tuuman värinäyttö ja BRP Connect

Alan suurin mukautettava, WiFi-yhteensopiva täysvärinen kosketusnäyttö. Sovellusten yhteensopivuuden ansiosta voit käyttää paremmin BRP GO! -sovelluksella karttoja, navigointia ja laatia ajosuunnitelmia ystävien kanssa.

ENTISTÄ KYKENEVÄMPI

tMotion X -telasto

Hienostunut etupukin geometria, suurempi joustomatka ja lähes 1,4 kg kevyempi. Lisäkapasiteetti vaimentaa ilkeimmät patit ja suurimmat pudotukset sekä parantaa ajo-ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa.

KISATASON ISKUNVAIMENTIMET

KYB PRO -iskunvaimentimet

Ski-Doo-kilpakelkoissa lujiksi todetut KYB Pro -sarjan iskunvaimentimet ovat erittäin suorituskykyisiä ja kestäviä vaikeimpiinkin olosuhteisiin. Erillinen lisäsäiliö helppokäyttöisellä Easy Adjust -puristusvaimennuksen pikasäädöllä sekä paluuvaimennuksen pikasäädöllä.

HELPOIN KÄYNNISTYS

E-TEC SHOT -käynnistin

Painikekäynnistys, joka ei tuo juuri ollenkaan lisäpainoa. Ensimmäisen vetokäynnistyksen jälkeen moottori lataa superkondensaattorin. Seuraavissa käynnistyksissä ohjaustangon SHOT-painike hyödyntää superkondensaattoriin varattua energiaa ja muuttaa magneeton sähkömoottoriksi, joka pyörittää vauhtipyörää ja käynnistää moottorin E-TEC-teknologialla. Painoa on voitu vähentää lähes 9 kg perinteiseen sähkökäynnistimeen verrattuna. Ski-Doon ainutlaatuinen E-TEC-teknologia mahdollistaa SHOT-käynnistyksen.